fysio_thermae_logo_favicon

FAQ

Alles

Iedereen is welkom bij Fysio Thermae. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Dan plannen we samen een intake.

Fysio Thermae is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 17.00 uur.
Voor vragen kunt u contact opnemen via 043-6092089

Samen met uw fysiotherapeut wordt gekeken of het gebruik van de baden en sauna’s raadzaam is voor uw klachten. Afhankelijk van het advies van uw fysiotherapeut, heeft u totaal (inclusief uw therapie) 3 uur toegang tot Thermae 2000. U mag dan voor- of na uw therapie, gebruikmaken van de spa- en wellness faciliteiten. Mocht u langer gebruik willen maken van de faciliteiten, kan dat tegen een bijbetaling van € 15,- per persoon.

U mag parkeren op het terrein van Thermae 2000. U ontvangt een parkeerkaart bij de slagboom en dient deze bij vertrek aan de receptie te valideren.

  • Heeft u groepstherapie? Dan parkeert u de eerste 3 uur gratis.
  • Heeft u individuele therapie? Dan parkeert u de eerste 1,5 uur gratis.
  • Langer parkeren? Dan betaalt u het tarief van € 3,50 aan onze receptie
Fysiotherapie valt in de meeste gevallen buiten de basisverzekering. Voor de vergoeding van fysiotherapie bent u dan ook in de meeste gevallen aangewezen op de door u afgesloten aanvullende verzekering. Hier vindt u meer informatie over  tarieven die gehanteerd worden bij Fysio Thermae.

Staat uw vraag er niet tussen?