fysio_thermae_logo_favicon

Individueel aanbod

Heeft u een medewerker die op het randje van een burn-out staat, veel stress ervaart op het werk óf juist op privé vlak door een zware periode gaat? U als werkgever bent in dé positie om langdurige uitval te voorkomen. Besteed aandacht aan uw medewerker en bekijk welke mogelijkheden er zijn.

Bij Fysio Thermae en Thermae 2000 zijn er diverse mogelijkheden voor ontspannen én vitale medewerkers. Zo heeft Fysio Thermae een ruim aanbod aan groepslessen om uw medewerkers (preventief) fit en vitaal te houden of maken. Bekijk hieronder het aanbod.

Individueel aanbod in groepslessen:

zwangere vrouw op bal
Hydrotherapie bij Fysio Thermae

AquaFit is het uitvoeren van functionele oefeningen onder begeleiding van een fysiotherapeut in het oefenbad. AquaFit wordt gegeven in kleine groepen en is erop gericht uw lichaam op een veilige manier in goede conditie te brengen en te houden. 

Een zwangerschap is een grote belasting voor het lichaam. Als u fit van start gaat, heeft dit een gunstige invloed op het verloop én herstel van de zwangerschap. Onze fysiotherapeut helpt u om optimaal te blijven bewegen. Zo weet u welke oefeningen goed zijn om te blijven doen én welke u beter kunt vermijden.

ArtroFit is een bewegingsvorm waarbij er in kleine groepen wordt gewerkt aan aandoeningen zoals artrose, reuma en fibromyalgie. In deze groep wordt aan de hand van oefeningen in het thermale water, gewerkt aan mobiliteit, spierkracht en algemeen uithoudingsvermogen. 

GymFit is het uitvoeren van functionele oefeningen onder begeleiding van een fysiotherapeut, in de oefenzaal. GymFit wordt gegeven in kleine groepen en is erop gericht het lichaam op een veilige manier in goede conditie te brengen en te houden. 

Help uw medewerker ontspannen:

20220601-tomdoms_1930681
Yoga in piramide

Tijdens een saunabezoek geeft u uw lichaam een ware gezondheidskick. Vooral uw bloedsomloop krijgt een oppepper. Uw weerstand wordt verhoogd en u voelt zich weer helemaal opgeladen, fit en ontspannen. De sauna geeft uw lichaam een training, ververst vochtreserves en bouwt weerstand op. Een dagje wellness is dus goed voor lichaam en geest.

Thermae 2000 biedt in samenwerking met Yogaplace wekelijks yogalessen aan in de energetische piramide bovenop de Cauberg. Met ons mini abonnement volgt u 8 weken lang een yogales van een professioneel gekwalificeerde Yogaplace docent, en mag u aansluitend gebruikmaken van alle spa- en wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000. Op deze manier ervaart u de fijne combinatie van yoga en wellness en heeft u wekelijks een moment van rust en ontspanning.

Interesse?

We sturen u graag de folder met meer informatie over vitaliteitsprogramma’s voor uw medewerkers.
Stuur eenvoudig een mail naar vitaal@thermae.nl en laat ons weten waar we mee mogen helpen.