Netwerk Vitaal Limburg

Netwerk Vitaal Limburg is de plek voor Limburgse werkgevers en HR managers op gebied van vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Het is onze missie om van Limburg de Vitaalste Werkvloer van Nederland te maken.


De bron van Netwerk Vitaal Limburg ligt, hoe toepasselijk, bij Thermae 2000. Thermae 2000 is medeoprichter van Stichting Netwerk Vitaal Limburg, met als doel werkgevers te stimuleren aandacht te geven aan een vitaal werkklimaat. Netwerk Vitaal Limburg is een platform van ondernemende professionals, ieder met zijn eigen expertise op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

logo netwerk vitaal limburg

Meer informatie over Netwerk Vitaal Limburg:

Vitaliteit op de werkvloer

Ons werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op, rond en tijdens het werk voor vitaliteit te zorgen, draagt een werkgever aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven van haar medewerkers. En dat heef zijn voordelen, want vitalere medewerkers zorgen voor vitalere organisaties.

Vitale medewerkers zijn blije medewerkers. Een vitale medewerker is niet zo vaak ziek dan een minder vitale collega. Maar er zijn nog 3 andere redenen waarom een werkgever er goed aan doet om de vitaliteit van haar medewerkers te bevorderen

  • Vitaliteit zorgt voor meer bevlogenheid op de werkvloer
  • Vitaliteit zorgt voor een socialere organisate met meer betrokkenheid
  • Vitaliteit zorgt voor een aantrekkelijke organisate met een goed imago
netwerk vitaal limburg

Informeren

Kennis opdoen van bewezen experts op gebied van vitaliteit op de werkvloer.
Leren van en met elkaar tijdens onze kleine en grote evenementen speciaal voor HR managers.

Inspireren

Geen algemeen 1000 in een dozijn verhaal maar concrete praktijkvoorbeelden van collega’s die ook met de HR-voeten in de klei staan.
Kennis en ervaringen delen over aanpak, uitdagingen en successen.

Verbinden

Vitaliteit in zijn totaliteit. Elke bijeenkomst zet je aan tot groei; voor jou persoonlijk als HR en toepassing binnen jullie organisatie.

Gevolg meer succesvolle vitaliteit op de werkvloer en voor jezelf.

Ik ben op zoek naar: