fysio_thermae_logo_favicon

Ons team

Fysio Thermae

Het Fysio Thermae team bestaat uit ervaren en gepassioneerde fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisaties. We stellen ze graag aan u voor!

Portretfoto fysiotherapeut Don Drummen

Don Drummen
Fysiotherapeut

Portret fysiotherapeut Mitch Muijtjens

Mitch Muijtjens
Fysiotherapeut

Portret Ivo Quaden

Ivo Quaden
Fysiotherapeut

Portret Marc van Kimmenade

Marc van Kimmenade
Fysiotherapeut

Portret Jana Boumans

Jana Boumans
Fysiotherapeut

Gaianne Tardzumanian

Gaianne Tardzumanian
Fysiotherapeut

Sta jij hier
binnenkort?

Lijkt het je leuk om bij Fysio Thermae te werken of ben je op zoek naar een uitdagende stageplek?

Behandelingen mogelijk in thermaal water

Verder kijken dan de plek van de klacht

Divers aanbod aan groepslessen

Afspraak maken?

Portretfoto fysiotherapeut Don Drummen

Don Drummen

Gespecialiseerd in: Echografie, hydrotherapie, shockwave therapie

‘’Je lichaam is je waardevolste instrument dat je ooit zult bezitten in je leven. Ben er zuinig op en zorg er goed voor. Door te bewegen in het warme thermale water ervaar je direct de ontspanning en verlichting van pijn. Dit geeft zelfvertrouwen waarmee je je lichaam weer sterk maakt en geneest.’’

Portret fysiotherapeut Mitch Muijtjens

Mitch Muijtjens
Fysiotherapeut

Gespecialiseerd in: Artromyofasciale release technieken, myofasciale littekentherapie, hoofd- en aangezichtspijn, viscerale therapie en hydrotherapie.

Mijn eigen specialisatie is manuele therapie middels artromyofasciale release technieken. Hiermee heb ik al veel mensen van hun pijnklachten af geholpen. Tevens richt ik mij op myofasciale littekentherapie, hoofd- en aangezichtspijn en viscerale therapie. Ik zoek naar de oorzaak van de klacht, niet enkel naar de symptomen. Wanneer patiënten weer pijnvrij door het leven gaan, is dat voor mij de kroon op het werk.

Portret Ivo Quaden

Ivo Quaden
Fysiotherapeut

Gespecialiseerd in: Oedeemtherapie, hydrotherapie

Al meer dan 10 jaar loop ik rond bij Thermae2000. Tijdens mijn studie fysiotherapie op de Fontys Hogeschool ben ik in 2010 bij Thermae begonnen als masseur om in de jaren daarop achtereenvolgend door te groeien tot wellness medewerker, invalkracht en ten slotte fulltime medewerker bij Fysio Thermae. In 2017 heb ik de specialisatie tot oedeemtherapeut in Duitsland succesvol afgerond.

Bij Fysio Thermae hebben we een grote diversiteit aan beschikbare behandelmethodes. Zo kunnen we voor iedere patiënt een op maat gemaakt behandelplan uitstippelen. Dit alles in combinatie met de schitterende locatie en faciliteiten maakt het werken bij Fysio Thermae na al die jaren nog steeds uitdagend, afwisselend en uniek!

Portret Marc van Kimmenade

Marc van Kimmenade
Fysiotherapeut

Mijn naam is Marc van Kimmenade en ik ben woonachtig in Weert. In mijn vroegere jaren ben ik altijd fervent sporter geweest. De golfbaan was, onder de sporten, mijn grootste vriend. Hier heb ik in eerste instantie van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Al snel merkte ik dat er te weinig uitdaging voor mij te vinden was en werd ik eerder geprikkeld om oplossingen te vinden voor de beperkingen in het bewegingsapparaat. Dit was het moment dat ik ben gestart met de fysiotherapie opleiding. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij Thermae 2000. In het begin onder de functie assistent-fysiotherapie, daarna doorgestroomd als fysiotherapeut. Gedurende de opleiding werd ik tijdens de stageperiode geprikkeld door het beroep osteopathie en ben ik in september 2021 gestart met de opleiding tot osteopaat aan de international academy of osteopathie te Zeist. Hopelijk kan de opleiding tot osteopaat mij meer diepgang geven om meer onbeantwoorde vragen, op het gebied van onderzoek en behandeling, te kunnen beantwoorden.

Portret Jana Boumans

Jana Boumans
Fysiotherapeut

Gespecialiseerd in: Medical Taping, neurorevalidatie i.o., hydrotherapie

Mijn naam is Jana, ik ben 24 jaar en woon in Lemiers, een klein dorpje bij Vaals. Tijdens mijn fysio opleiding werkte ik in de weekenden al als masseuse in Thermae 2000. Ik ben blij dat ik weer op deze fijne plek terug ben en mocht starten als fysiotherapeute. Na een jaar gewerkt te hebben in een particuliere praktijk in Duitsland, voelde het meteen als thuiskomen hier in Valkenburg. 

Ik kan me namelijk enorm vinden in de werkwijze van Fysio Thermae. Ik vind het erg belangrijk om een band met mijn patiënten op te bouwen, om naar de mens achter de klacht te kijken en om zo samen te werken naar een bepaald doel. Zo kan ik de behandeling nog beter afstemmen op de behoefte op dat moment. Na een eerste kennismaking stel ik graag samen een persoonlijk behandelplan op, waardoor iemand zo snel én efficiënt mogelijk geholpen wordt met zijn of haar klachten. Echter weet ik dat bij veel patiënten de klachten pas echt verminderen als op regelmatige basis oefeningen worden uitgevoerd. Daarom geef ik graag tips en adviezen mee, die thuis zelfstandig kunnen worden uitgevoerd. Zo werken we samen naar een zo efficiënt mogelijke behandeling.