fysio_thermae_logo_favicon

Ons verhaal

Thermae 2000 is van oorsprong een kuuroord, ruim 30 jaar geleden opgericht door twee fysiotherapeuten genaamd Marcel Jaspars en Mijndert Verschuur. Zij geloofden dat er heilzaam water in de Cauberg te vinden was. En ze hadden gelijk! Op een diepte van 381 vonden zij een bron. En niet zomaar een bron: het oergezonde thermale water uit deze bron is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en daarmee niet blootgesteld aan allerlei verontreinigingen.

Dhr. Jaspers en Dhr. Verschuur geloofden in de kracht van dit heilzame water en maakten unieke fysiotherapie behandelingen in het water mogelijk. Wat startte als een kuuroord gericht op de genezende werking van thermaal water, is Thermae 2000 inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meest uitgebreide wellness centra van Nederland.

Inmiddels, ruim 30 jaar later, maakt fysiotherapie nog altijd een belangrijk onderdeel uit van Thermae 2000 en komen er dagelijks patiënten van heinde en verre voor de expertise en unieke mogelijkheden binnen Fysio Thermae. Nieuwe technieken zoals dry needling, echografie en tapetechnieken maken deel uit van de behandelmethodes en ook een fitnessruimte met apparaten die werken op luchtdruk, is onderdeel van de afdeling fysiotherapie. 

Bekijk hier alle behandelmethodes of maak kennis met onze fysiotherapeuten.

Afspraak maken?