Programma’s voor groepen

Ons werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op en rond het werk aandacht te geven aan vitaliteit, draagt een werkgever aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven van haar medewerkers, een lager ziekteverzuim en grotere duurzame inzetbaarheid.

Wilt u uw medewerkers een vitaal aanbod doen? Laat ze ervaren wat de combinatie van inspanning en ontspanning voor positieve effecten heeft, en pluk hier als werkgever ook de vruchten van.  Gezonde en fitte medewerkers zijn minder vaak ziek, werken prettiger samen en zijn daardoor efficiënter. Én bovendien levert het nog een prettige werksfeer op ook als de medewerkers lekker in zijn of haar vel zit.

Bij Fysio Thermae en Thermae 2000 zijn er diverse mogelijkheden voor ontspannen én vitale medewerkers. Zo heeft Fysio Thermae een ruim aanbod aan groepslessen om uw medewerkers (preventief) fit en vitaal te houden of maken. Bekijk hieronder het aanbod bestaande uit aquafit, bootcamp & wellness in de buitenlucht, 6-weken fit & wellness, gymfit, zwangerfit of een speciaal 2-daags programma “Leren leven met stress”.

Aanbod in groepslessen:

AquaFit is het uitvoeren van functionele oefeningen onder begeleiding van een fysiotherapeut in het oefenbad. AquaFit wordt gegeven in groepen van maximaal 12 personen en is erop gericht uw lichaam op een veilige manier in goede conditie te brengen en te houden. 

Blijf of word fit en energiek met de bootcamp van Fysio Thermae. 13 weken lang op dinsdagavond of zaterdagochtend werken aan uw kracht, conditie en explosiviteit in groepsverband, in de buitenlucht.

Om uw medewerker kennis te laten maken met Fysio Thermae, hebben we een 6-weken programma opgesteld. Dit 6-weken programma is voor iedereen toegankelijk en heeft als doel om samen te bewegen en fit(ter) te worden. 

zwangere vrouw op bal
hydrotherapie fysio thermae

GymFit is het uitvoeren van functionele oefeningen onder begeleiding van een fysiotherapeut, in de oefenzaal. GymFit wordt gegeven in kleine groepjes en is erop gericht het lichaam op een veilige manier in goede conditie te brengen en te houden. 

Een zwangerschap is een grote belasting voor het lichaam. Als u fit van start gaat, heeft dit een gunstige invloed op het verloop én herstel van de zwangerschap. Onze fysiotherapeut helpt u om optimaal te blijven bewegen. Zo weet u welke oefeningen goed zijn om te blijven doen én welke u beter kunt vermijden.

ArtroFit is een bewegingsvorm waarbij er in kleine groepen (max. 12 personen) wordt gewerkt aan aandoeningen zoals artrose, reuma en fibromyalgie. In deze groep wordt aan de hand van oefeningen in het thermale water, gewerkt aan mobiliteit, spierkracht en algemeen uithoudingsvermogen. 

Ook een dag of weekend ontspannen bij Thermae 2000 behoort tot de mogelijkheden en kan uw medewerker helpen tot rust te komen. Tijdens het speciale 2-daagse programma “Leren leven met stress” wordt er ingegaan op alle ins- en outs van stress. Daarnaast organiseert Yogaplace in samenwerking met Thermae 2000 yogalessen bovenop de Cauberg. Met een 5-weken proefabonnement kan uw medewerker proeven aan het gunstige effect van yoga in combinatie met wellness.

Help uw medewerkers ontspannen:

20220601-tomdoms_1930681
Leren leven met stres
Yoga in piramide

Tijdens een saunabezoek geeft u uw lichaam een ware gezondheidskick. Vooral uw bloedsomloop krijgt een oppepper. Uw weerstand wordt verhoogd en u voelt zich weer helemaal opgeladen, fit en ontspannen. De sauna geeft uw lichaam een training, ververst vochtreserves en bouwt weerstand op. Een dagje wellness is dus goed voor lichaam en geest.

Mensen raken niet van slag door dingen zelf, maar door de ideeën die ze over die zaken koesteren. Tijdens de 2-daagse opleiding ‘Aan Stress Geen Gebrek’ wordt er ingegaan op alle ins en outs van stress en krijg je inzicht in de werking van stress op het lichaam. Er is aandacht voor leren relativeren en we verdiepen door het direct toepassen van de aangereikte inzichten en vaardigheden.

Voor de starter in Yoga biedt Thermae 2000 een 5-weken programma. In dit 5-weken introductieprogramma krijg je wekelijks een EasyFlow Yogales van één van de docenten van Yogaplace, welke voor ieder niveau toegankelijk is. Aansluitend aan de yogales mag je 2 uur gebruik maken van de wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000 om nog extra te genieten van het ontspannen en vitale gevoel.

Interesse?

We sturen u graag de folder met meer informatie over vitaliteitsprogramma’s voor uw medewerkers.
Stuur eenvoudig een mail naar vitaal@thermae.nl en laat ons weten waar we mee mogen helpen.

Ik ben op zoek naar: