Programma’s op maat

Ons werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op en rond het werk aandacht te geven aan vitaliteit, draagt een werkgever aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven van haar medewerkers, een lager ziekteverzuim en grotere duurzame inzetbaarheid.

 

Thermae 2000 bekijkt samen met u welke mogelijkheden er zijn voor uw medewerkers. 
Neem eens een kijkje in het aanbod en schroom niet contact op te nemen voor een programma op maat.

Help uw medewerkers ontspannen:

20220601-tomdoms_1930681
Leren leven met stres
Yoga in piramide

Tijdens een saunabezoek geeft u uw lichaam een ware gezondheidskick. Vooral uw bloedsomloop krijgt een oppepper. Uw weerstand wordt verhoogd en u voelt zich weer helemaal opgeladen, fit en ontspannen. De sauna geeft uw lichaam een training, ververst vochtreserves en bouwt weerstand op. Een dagje wellness is dus goed voor lichaam en geest.

Mensen raken niet van slag door dingen zelf, maar door de ideeën die ze over die zaken koesteren. Tijdens de 2-daagse opleiding ‘Aan Stress Geen Gebrek’ wordt er ingegaan op alle ins en outs van stress en krijg je inzicht in de werking van stress op het lichaam. Er is aandacht voor leren relativeren en we verdiepen door het direct toepassen van de aangereikte inzichten en vaardigheden.

Voor de starter in Yoga biedt Thermae 2000 een 5-weken programma. In dit 5-weken introductieprogramma krijg je wekelijks een EasyFlow Yogales van één van de docenten van Yogaplace, welke voor ieder niveau toegankelijk is. Aansluitend aan de yogales mag je 2 uur gebruik maken van de wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000 om nog extra te genieten van het ontspannen en vitale gevoel.

Interesse?

We sturen u graag de folder met meer informatie over vitaliteitsprogramma’s voor uw medewerkers.
Stuur eenvoudig een mail naar vitaal@thermae.nl en laat ons weten waar we mee mogen helpen.

Ik ben op zoek naar: