fysio_thermae_logo_favicon

Tarieven

Vergoedingen en tarieven

Fysiotherapie uit de aanvullende verzekering
Fysiotherapie valt voor de meeste aandoeningen buiten de basisverzekering. Voor de vergoeding van fysiotherapie bent u dan ook in de meeste gevallen aangewezen op de door u afgesloten aanvullende verzekering. De dekking is per zorgverzekering anders. Bekijk daarom altijd goed uw verzekeringspolis zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U blijft namelijk zelf verantwoordelijk voor het aantal behandelingen en de betaling van de uitgevoerde behandelingen.

Fysiotherapie uit de basisverzekering
Er is WEL vergoeding van fysiotherapie via de basisverzekering:

  • Voor mensen jonger dan 18 jaar.
  • Vanaf de 21e behandeling van een chronische aandoening die vermeld staat op de lijst chronische aandoeningen. De eerste 20 behandelingen komen ten laste van de aanvullende verzekering. Indien u deze niet heeft of deze niet toereikend is komen de behandelingen voor uw eigen rekening.

Let op: Vergoedingen uit uw basisverzekering tellen mee bij uw wettelijk eigen risico, vergoedingen uit uw aanvullende verzekering tellen niet mee bij uw eigen risico.

Contracten met alle zorgverzekeraars
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit houdt in dat wanneer u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft afgesloten, de behandeling door ons rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar wordt gedeclareerd. Indien u niet of onvoldoende (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie, dan hanteren wij onderstaande tarieven. Deze tarieven kunnen afwijken van de tarieven van uw zorgverzekeraar.

Prijslijst fysiotherapie 2024

TherapieSessieBedrag
Screening, intake en onderzoek (zonder behandeling)25 minuten€ 49,00
Zitting fysiotherapie (behandeling)25 minuten€ 39,00
Echografie25 minuten€ 39,00
Toeslag zitting aan huis of instelling25 minuten€ 19,00
Medische Verslagkostenn.v.t.€ 81,00
Administratiekostenn.v.t.€ 31,50 
Groepssessie30 minuten€ 17,50

Fysiogasten van Fysio Thermae profiteren daarnaast van de volgende voordelen bij Thermae 2000:

  • 10% korting op behandelingen, producten in de badshop en op onze eigen verzorgingslijn Thermae For Me
  • 10% korting op het solarium, de shiatsu massagestoel en de powernap pod
  • 10% korting op horeca


Betalingsvoorwaarden
:
Bent u voldoende aanvullend verzekerd, dan worden de behandelingen rechtstreeks bij de desbetreffende zorgverzekeraar gedeclareerd.

U krijgt een factuur wanneer achteraf blijkt dat:

  • U niet of onvoldoende verzekerd bent voor fysiotherapie.
  • De zorgverzekeraar niet bereid is uw behandeling te betalen.
  • Afspraken die niet nagekomen kunnen worden, dienen uiterlijk 24 uur voorafgaand aan die behandeling afgezegd worden. Bij niet tijdig annuleren of niet nakomen van een afspraak wordt een gereduceerd tarief van € 27,00 in rekening gebracht. Let op: deze nota kan niet bij uw zorgverzekeraar worden ingediend.